diumenge, 25 de juny de 2017

RESUM DE L’ACTA DE LA REUNIÓ  DE CONSELL ESCOLAR CELEBRADA EL 21 DE MARÇ DE 2017

 1. Aprovació de les actes anteriors.
S’aprova l’acta anterior.

 1. Justificació 2016 i pressupost 2017
La Silvia fa una explicació dels principals ingressos i despeses d’aquest darrer any. També explica l’estat dels comptes i els ingressos i despeses de 2016  que encara estan pendents de cobrar o pagar. Es torna a explicar el pressupost 2017 i les seves novetats respecte a l’última reunió.
Queda presentada i aprovada la justificación económica 2016.

 1. Temes AMPA: resultats financers, extraescolars proper curs, empresa cuina i monitoratge (renovació)
Liquidació curs 15-16: La Conchi com presidenta presenta la liquidació econòmica del curs 15-16. Es presenta el pressupost 2017 que ja està tancat des del novembre tot i que hi ha un canvi important, hi ha un problema amb Hisenda, s’explica en què consisteix aquest problema, quins passos s’estan seguint per solucionar-ho però també s’explica com això ha impedit presentar a temps el projecte de l’Ajuntament per la revista digital com cada curs.
Extraescolars:  Es fa una valoració molt positiva de les extraescolars portades a terme i tot i la gran feina que suposen, hi ha molta satisfacció. Pel curs que ve s’està fent  un estudi sobre fer una  extraescolar de percussió i una altra de nutrició i hàbits saludables com a novetats principals.
Empreses de cuina i monitoratge: a finals d’aquest curs tocaria renovació. S’ha començat a parlar amb les dues entitats per demanar millores puntuals, La proposta de Casal d’estiu és seguir amb la mateixa línia del curs anterior

 1. Precs i preguntes.

Aprovació de les sortides:
 • Taller Casa Àsia. 4 d’abril de 2017. 5è A i B. Matí (escola)
 • Taller d’afectivitat. 7 d’abril de 2017. 6è A i B. Matí (escola)
Queden aprovades aquestes dues activitats.

Informacions:
 • Preinscripció: es donen les dates de preinscripció per aquest curs. 
 • Setmana cultural: es recorden les dates concretes 26, 27 i 28 d’abril. 
 • S’informa que les proves competencials de 6è seran els propers 4 i 5 de maig.
 • S’explica que degut a la nova ordre d’avaluació, des del segon trimestre s’ha estat treballant en uns nous informes que aniran acompanyats d’una circular per entendre els nous continguts i organització de dit informe. 
 • Prova pilot amb tablets: s’ha començat aquesta setmana en el curs de 1r. 
 • Propostes AMPA:  es pregunta a l’AMPA si les propostes que s’havien d’aprovar sobre futurs projectes de millora a l’escola s’ha portat a terme. La Conchi explica que està tot aturat perquè es prioritza solucionar tema Hisenda.
 • Obres lavabos escola: La Cristina pregunta a la representant de l’Ajuntament si és possible prioritzar les obres als lavabos d’acollida tot i que els que estan a la llista de prioritaris són els de menjador. 
 • Incident de 6è: no hi ha cap més noticia sobre el tema. 
 • La Conchi  pregunta sobre el tema que es va plantejar a principi de curs sobre la línia metodològica de l’escola. Es fa un resum de la reunió de consell anterior on es va explicar aquest tema. 
 • Carnestoltes: es valora molt positivament i ha arribat per part de les famílies la necessitat de que es faci dintre de l’escola. El curs que ve s’ha de fer un replantejament.
 • El cus que ve hi haurà molt moviment de plantilla i es parlarà més endavant quan es tingui més informació al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada